Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparat profesional presoterapie
3300 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aparat profesional presoterapie - drenaj limfatic - cu infrarosii si electrostimulator.

Aparatul contine costum impermeabil cu 5 camere care umfla separat fiecare camera in parte, pornindu-se de la degetele picioarelor in sus pana la nivelul bustului (glezna, genunchi, zona fesiera, abdomenu si brate).

Efecte:
Slabire
Electricitatea de joasa tensiune stimuleaza masa musculara si poate duce la descompunerea celulelor de grasime. Tratamentul cu electrostimulare previne formarea unor noi celule de grasime si stimuleaza secretia de colagen care are ca efect reinnoirea stratului de celule. Razele infrarosii actioneaza direct asupra celulelor de grasime prin incalzirea acestora in profunzime fapt ce duce la spargerea peretilor celulelor si absorbirea acesteia in sistemul limfatic. Totodata activeaza circulatia limfatica si sangvina si grabeste metabolismul. Pernele, umflate si desumflate regulat disociaza si distrug celulele de grasime.

Infrumusetarea aspectului corpului si a pielii
In momentul in care undele de curent bionic stimuleaza terminatiile nervoase din epiderm pielea isi va recapata elasticitatea si va deveni mai ferma. Relaxare si tonifiere Circulatia sangelui este activata prin tratamentul cu presoterapia iar masa musculara devine mai ferma si tonifiata datorita, mai ales, termostimularii. Energia termica degajata de razele infrarosii relaxeaza si detensioneaza muschii.

Eliminarea celulitei
FUNCTII:
Posibilitatea de lucru cu 3 terapii in acelasi timp sau individual
Posibilitatea de reglare a numeroase programe de lucru
Posibilitatea de reglare a timpului de tratament
Posibilitatea de reglare a intensitatii

ACCESORII:
2 perne pentru brate
4 perne pentru picioare
1 perna pentru abdomen
1 patura pentru pat
5 seturi de electrozi
Benzi elastice
Din Gura in Gura
Alte Produse